SHT-Interior tarjoaa jokaiselle jotakin

Tukustamme löydät tuotteet niin pienten näyteikkunoiden tarpeisiin kuin suurten tilojen somistuksiin.

Ruukut, lasimaljakot, korit, somisteet ja sisustustuotteet mahdollistavat sekä ajattoman että sesonkien mukaisen somistuksen. Silkkikukat ja viherkasvit sopivat niin ulko- kuin sisätiloihin. Tarjoamme siis tuotteita, joilla on sekä hyöty- että koristeellinen käyttötarkoitus.

SHT Interiorilta löytyy lisäksi runsas pakkaustarvikevalikoima - mahdollisuus myös omiin painatuksiin!

 

Verkkokauppamme tuotevalikoima

SHT-Interior -verkkokaupan tuotteet ovat jaoteltu kuuteen pääkategoriaan. Tuotevalikoimastamme löydät helposti syksyn, joulun ja kevään kausituotteet sekä laajan valikoiman kukkakauppiaan ja somistajan perustarvikkeita.

Jokaisen pääkategorian alta löydät runsaasti alakategorioita ja tuotteita oman liikkeesi tarpeisiin. Jos mieleesi herää kysymyksiä ja toivomuksia liittyen verkkokauppamme tuotteisiin, älä epäröi ottaa yhteyttä. Vastaamme ja autamme Sinua mielellämme!

HUOM! Tuotteidemme hinnat ovat näkyvissä vain sisäänkirjautuneille asiakkaillemme.

Voit rekisteröityä verkkokaupan käyttäjäksi täyttämällä lomakkeen (vaatii y-tunnuksen). 

Somistus ja koristeet

 

Lyhdyt ja kynttilät

Somistus ja koristeet   Lyhdyt ja kynttilät 
     

Esillelaittoihin ja somistuksiin kuuluvat esimerkiksi toimivat pienhuonekalut, hauskat Salim -eläinsomisteet, kankaat ja koristeet. Valikoimastamme löydät koristekeramiikkaa ja kalusteet esimerkiksi puutarhan terassin tai parvekkeen sisustamiseen. Aitoja ja alkuperäisiä esikuviaan muistuttavat silkkikasvit luovat autenttisen tunnelman ympäristöönsä sidontatöissä ja vihersisustuksessa.

 

Lyhtyjen ja kynttilöiden valo tuo ainutlaatuista tunnelmaa kotiin ja keskelle pimeämpiä vuodenaikoja. Lyhty- ja kynttilätuotteidemme valikoimasta löydät sopivia vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Valitse tuotteet esimerkiksi lyhdyt sisustukseen ja valontuojaksi kodin terassille, pihaa somistamaan Meiltä löydät myös kauniit kynttilät ja lyhdyt haudalle sekä muistotilaisuuksiin.

     

Korit, pesät ja kranssit

 

Ruukut, maljakot ym.

 Korit, pesät ja kranssit    Ruukut, maljakot ym.
     

Floristin ja puutarhurin istutukset ja kauniit kukka-asetelmat onnistuvat vaivattomasti oikeilla tarvikkeilla. SHT-Interiorilta löydät yhden Suomen kattavimmista ja laajimmista kori- ja pesävalikoimista. Tutustu myös erilaisiin valmiskransseihin ja kranssipohjiimme.

 

Laadukkaita ja persoonallisia ruukkuja ja maljakoita, ympäri vuoden arkeen ja juhlaan, sisätiloihin ja puutarhaan.

     

Pakkaustarvikkeet

 

Työvälineet ja tarvikkeet

 Pakkaustarvikkeet    Työvälineet ja tarvikkeet
     

Perustuotteisiimme kuuluvat hienoimmat materiaalit tyylikkäisiin kukka- ja lahjapakkauksiin. Pakkauksen viimeistelet kauniilla nauhakoristuksilla ja korteilla. SHT-Interiorin valikoimasta löytyy nauhoja ja nyörejä satoja erilaisia vaihtoehtoja.

 

Valikoimamme kattaa tuotteet saksista ja sekatööreistä kukkamultiin ja lannoitteisiin. Täältä löydät ammattilaisen työvälineet ja tarvikkeet kukkien hoitoon ja pakkaamiseen.