Tietoa SHT-Interiorista

SHT-Interior palveluksessanne

SHT-Interior on SHT-Tukku Oy:n alainen tukkukauppa, jonka tehtävänä on palvella kukka- ja puutarha-alan yrityksiä, somistajia, sisustajia, erikoisliikkeitä, PT-kauppaa sekä HoReCa-alan yrityksiä.

Palvelemme niin erikoiskaupan kuin suurketjujenkin tarpeita koko maan kattavalla myyntiverkostollamme. Alueelliset noutotukut palvelevat asiakkaitamme Helsingissä, Espoossa, Turussa, Oulussa, Lahdessa, Seinäjoella, Kuopiossa ja Punkalaitumella. 

Laaja ja monipuolinen tuotevalikoimamme koostuu kukkakauppa- ja puutarha-alan tarvikkeista, pakkaustarvikkeista sekä sisustus- ja somistustuotteista. Meiltä saat myös apua ja ideoita somistuksiin ja kukkasidontaan.

Asioi verkkokaupassamme

Uudistuneessa verkkokaupassamme voimme tuoda ammattilaisen nähtäville ja käyttöön SHT-Interiorin tuotevalikoiman koko laajuudessaan. Voit tehdä verkossa ostoksesi milloin Sinulle parhaiten sopii.

Tee ostoksesi mobiilissa

Verkkokauppamme on mobiililaitteiden kanssa yhteensopiva. Voit siis tehdä ostoksia kätevästi esimerkiksi älypuhelimellasi tai tabletilla.

Kuluttaja-asiakas - kiinnostuitko tuotteistamme?

Huomaathan, että emme voi myydä tuotteita suoraan kuluttaja-asiakkaille (tilaaminen vaatii voimassaolevan Y-tunnuksen). Voit kuitenkin tiedustella tuotteitamme kaikilta jälleenmyyjiltämme. SHT-Interiorin tuotteita löydät hyvin varustelluista kukkakaupoista, sisustusliikkeistä, puutarhakaupoista ja muista erikoisliikkeistä.