Myynti- ja toimitusehdot 1.11.2021 alkaen

Toimitusmaksut    
•    Yli 350 euron (alv 0 %) tilaukset Suomessa rahtivapaasti.
•    Alle 350 euron (alv 0 %) tilauksissa lisäämme verkkokauppatilauksiin postikulut 16,95 euroa / tilaus ja muihin tilauksiin 18,95 euroa / tilaus.
•    Soitto ennen toimitusta 2 euroa / tilaus.

Perusmaksuehdot
Tavaraluoton myöntäminen edellyttää tilinavaussopimuksen tekemistä.

•    Minimilaskutusraja 100 euroa      
•    Perusmaksuehto kukkatarvikeostoissa 14 pv netto
•    Pienlaskutuslisä 5 euroa alle 120 eur alv 0 %  
•    Viivästyskorko 10 %

Hinnat
Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin mahdollisten valuuttakurssien, tulli-, rahti- ym. virallisten maksujen muuttuessa.
Hinnat ovat ilman arvonlisäveroa vapaasti lähetyspaikkakunnalla. Pienet muutokset tuotteissa, niiden pakkauksissa tai toimitusmäärissä ovat mahdollisia.
        
Toimitukset  
Tilaukset toimitetaan niiden saapumisjärjestyksessä ja heti kun tavarat ovat tulleet varastoon (myös osatoimituksina). Tilauksesta valmistetut, hankitut tai muualta lähetettävät tarvikkeet, jotka eivät ole varastotavaraa, käsitellään erillisinä tilauksina.

Lähettäminen
Lähettäjänä on SHT-Tukku Oy.
Vastuumme päättyy, kun tavara on vastaanotettu kuljetusyhtiön haltuun.
Kuljetuksen aikana mahdollisesti sattuneissa tavaran rikkoontumis- ja katoamistapauksissa ottaa ostaja yhteyden kuljetusyhtiöön. Mikäli lähetys on vakuutettu, vakuutuskorvauksen saamiseksi kuljetusvahingoista on tehtävä kirjallinen vaatimus viipymättä.

Huomautukset
Mahdolliset tuotteita koskevat huomautukset SHT-Tukku Oy:lle on tehtävä 8 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. 5 % rikkoutumishävikki kuljetuksissa lasi-, posliini- ja savituotteissa on ostajan vastuulla.

Palautukset
Palautuksesta on aina ensin sovittava, vaikka kyseessä olisi virheellinen toimitus.
Palautetuista tuotteista tehdään aina hyvityslasku, jonka summan asiakas voi vähentää seuraavan suorituksen yhteydessä.

Asiakkaalle erikseen tilattuja tai valmistettuja erikoiseriä emme ota palautuksina vastaan. Ennakkotilaus- ja sopimusasiakkaiden maksu- ja toimitusehdot määräytyvät erillisen sopimuksen mukaan.


Nämä ehdot koskevat Selja T:ltä tilattujen tuotteiden toimituksia ja ovat voimassa toistaiseksi.